Skip to main content

PRAJITURA CU BRANZA SI CIOCOLATA


Aluat:
200 gr biscuiti
1 lingura cacao
100 gr unt
2 linguri zahar
esenta de rom
Umplutura:
300 gr branza dulce
3 oua
200 gr zahar
200 gr smantana
zahar vanilat
100 gr cicolata
Ornare:
2 mandarine
1/2 plic gelatina alba
Biscuiti se sfarama si se amesteca cu cacaoa si untul topit,se pune in tava unsa cu ulei si se preseaza putin cu mana,se da la rece pana facem crema de branza.
Branza se amesteca cu ouale,zaharul,smantana si se imparte in doua,in una din parti punem zahar vanilat,iar in cealalta ciocolata topita.
Punem crema de vanilie peste blatul de biscuiti iar deasupra crema cu ciocolata si dam la copt 30-35 minute.
Cand prajitura este rece curatam mandarinele si le feliem peste care punem gelatina preparata conform instructiunilor de pe plic.
 Este foarte buna!
Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks