Skip to main content

RULADA CU BRANZA DE VACI SI DULCEATA DE PIERSICI

Aluat:
300-350 gr faina
70 gr unt moale
15 gr drojdie proaspata
150 ml lapte caldut
100 gr zahar
un praf de sare
1 ou+1 galbenus
Se amesteca toate ingredientele,se lasa la crescut 30 minute.
Umplutura:
250 gr branza de vaci
2 oua
3 linguri gris
100 gr zahar
2  zahar vanilat
1 borcan de 400 gr cu dulceata de piersica
Se amesteca branza cu oul,zaharul ,vanilia si grisul.
Aluatul se intinde in foaie subtire,se intinde dulceata si se presara gramajoare micute de branza pe toata foaia,se ruleaza cat mai strans,se ascund capetii,se aseaza intr-o tava de chec,se mai lasa 30 minute la dospit,se unge cu ou,se presara zahar si se  coace la foc mic 30-40 minute.




Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks