Skip to main content

FURSECURI CU NUCA DE COCOS SI VISINE



4 albuse de ou
170 gr zahar pudra
150 gr nuca de cocos
130 gr faina
70 gr unt topit si racit
1 fiola esenta de vanilie
Se bat albusele cu zaharul spuma tare,se adauga nuca de cocos,faina,untul topi si vanilia,omogenizam cu grija,dupa care punem compozitia in spritul de ornat si facem forme rotunde si pline in tava tapetata cu hartie de copt,se coc 8-10 minute la foc tare,se scot din tava,se lasa la racit si se lipesc cate 2 cu crema delamaie,ciocolata,vanilie,,,,,dupa gut.
Crema:
1/2 plic praf de budinca
1 cana suc de la visine(natural)
100 gr zahar
50 gr unt
Praful de budinca se fierbe cu sucul si zaharul pana devine un sos,apoi fierbinte adaugam untul si amestecam pana se topeste.Cu crema calda se lipesc fursecurile cate doua.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks