Skip to main content

CHEC CU CIOCOLATA,COCOS SI PORTOCALA

100 gr ciocolata alba
150 gr unt
2 oua
150 gr zahar
100 gr nuca de cocos
2 linguri cacao
coaja rasa de la 1 portocala
sucul de la trei portocale(150 ml)
2 linguri amidon
3-4 linguri faina
1/2 praf de copt
Ciocolata ,untul ,zaharul si sucul se omogenizeaza in baie de abur,se lasa la racorit,se adauga ouale pe rand,amidonul,faina si praful de copt,se imparte compozitia in doua,una cu cacao si coaja de portocala si cealalta cu cocos,ungem cu ulei  o forma mica de chec (din cele de aluminiu)turnam compozitia cu cocos,deasupra cea cu cacao si marmoram cu furculita,dam la copt 20-25 minute la foc potrivit spre mic.Rece se glazureaza cu 50 gr ciocolata topita.


Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks