Skip to main content

PACHETELE CU TON

Aluat:
350-400 gr faina
200 ml lapte caldut
20 gr drojdie proaspata
50 ml ulei
1 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
1 ou
Se framanta aluatul si se lasa la dospit 40 minute.
Umplutura:
1 coserva ton
1 cartof fiert si zdobit
1 lingurita mustar cu boabe
1 lingurita hrean(preparat cu smantana)
sare,piper alb
1 lingura marar tocat
Pt. decor:
1 galbenus de ou +1 lingura lapte




sare de mare
Se omogenizeaza toate ingredientele pana devine o crema(eu le-am bagat la robot).
Aluatul dospit se intinde in foaie,se taie patrate pe care asezam cate o lingura de umplutura,impaturam in doua un triunghi si lipim marginile  apasand cu furculita,se aseaza pachetele in tava tapetata cu hartie de copt,se ung cu ou ,se presara sare de mare si se coc 15-18 minute la foc potrivit.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks