Skip to main content

PRAJITURA CU COCOS


Blat:
5 albusuri se bat spuma cu 6 linguri zahar,se adauga 100 gr cocs si 1 lingura amidon,se toarna in tava tapetata cu hartie si se coace 20-25"la foc mic,se lasa la racit.
Crema:
5 galbenusuri se freaca spuma cu 100 gr zahar,cand s-au albit se adauga 1 budinca de vamilie si 300 ml laptesi 100 gr fulgi de cocos,se fierbe la foc mic pana se ingroasa,se lasa la racit apoi se adauga 300 ml frisca batuta spuma,se imparte in doua.
Mai avem nevoie:
200 gr nutella
100 gr biscuiti
100 ml cafea indulcita
Asamblare:
Peste blatul racit intindem 1/2 din crema,asezam biscuiti inmuiati in cafea,intindem ciocolata si cealalta 1/2 de crema,deasupra presaram fulgi de cocos si bilute de ciocolata.Se da la rece.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks