Translate

sâmbătă, 3 aprilie 2010

COSULETE CU DULCEATA SI BEZEA


ALUAT:
300 gr faina
75 gr untura de porc nesarata
100 gr zahar praf
3 galbenusuri
2 linguri lapte
1 praf de sare
1 praf de copt
2 linguri cacao
BEZEA:
3 albusuri
150 gr zahar pudra
100 gr nuca de cocos
1 borcan dulceata(caise,piersici,portocale,etc)
Amestecam toate ingredientele si aluatul obtinut al punem 30 minute la rece,dupa care intindem o foaie de 1 cm si taiem forme rotunde pe care le punem in tava pentru briose,le intepam cu furculita la fund si le mai dam putin la rece(15"),dupa care in fiecare forma punem cate o lingurita de dulceata (de care vrem-eu am pus de portocale)cateva visine din compot sau congelator si deasupra bezeaua batuta cu zahar si nuca de cocos(sau nuca),se dau la cuptor 15 minute(sau depinde de cuptor,cand bezeaua prinde coaja deasupra sunt gata).
Reci se pot glazura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu