Translate

vineri, 30 iulie 2010

CHEC CU DOVLEAC

4 oua
1 cana zahar
3 cani dovleac razalit si scurs de zeama
1 budinca vanilie
1 cana faina
1 praf de copt
100 ml ulei
scortisoara
 Galbenusele se freaca cu zaharul,uleiul,budinca,praful de copt,scortisoara ,dovleacul ,faina cernuta ,iar la sfarsit se incorporeaza cu albusele batute spuma.
Compozitia se toarne in forma unsa(cantitatea este pentru o tava de chec,eu am facut doua pentru ca cea cu gaura este micuta) si tapetata cu faina,sau cu hartie de copt,se coace pana trece testul scobitorii.Este foarte buna,la suprafata usor crocanta si inauntru cremoasa.Eu deasupra am topit ciocolata si am glazurat-o dar se poate si pudra sau taia in doua si umple cu o crema de vanilie.

8 comentarii:

  1. Te astept Surac,pana mai este.O zi placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Kadiavsdutzu te invit la o felie,doua,trei,,,,multumesc de apreciere,draguta ca de fiecare data.Te pup si o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. S-o crezi tu ca ai scapat de mine,iaca am venit chiar daca intru mai rar pe net in aceasta perioada,pana la urma tot ajung la tine,si numai bine ca ia uite ce bunatate ai facut,mi-ai pastrat si mie o feliuta nu? si uscata daca e tot o mananc,nu ma supar!te pupic cu mare,mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca nu scap de tine,am pus la congelator o felie special pentru cand apari,ti-o ofer cu mare drag.Pupici si felia te asteapta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sevgiler italyaya nefis tarifleriniz güzel yemekleriniz .Cok tesekkürler ziyaretiniz icin sevgiler canimmmm

    RăspundețiȘtergere