Translate

vineri, 2 iulie 2010

FURSECURI

BINE V-AM REGASIT,CUM CONCEDIUL S-A TERMINAT M-AM APUCAT DE TREABA SI BINEINTELES AM INCEPUT CU CEVA DULCE
3 cani faina
1 cana zahar
1 lingura untura
1 lingurita bicarbonat
2 oua intregi
1/2 cana lapte
arome(lamaie,portocala,vanilie,migdale,rom,cocos,nuca,,,,,,)
 Toate ingredientele se amesteca (daca mai iasa aluatul prea lichid mai adaugati faina)intr0un aluat mai moale,dar nu lipicios ,se lasa la rece 30 minute dupa care se dau forme fursecurilor dupa plac(in cazul meu am o forma care se ataseaza la masina de carne),se coc in tava tapetata cu hartie 10-150 minute ,se pudreaza sau se glazureaza.Sunt foarte fragede multe zile.

8 comentarii:

  1. bine ai revenit!fur si eu reteta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Geta,sa-mi spui daca ti-au placut.Te pup si o seara placuta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit draga mea MIrelus.Ti-am simtit lipsa.Cum a fost in concediu????Vad ca ai revenit in forta ca te-ai si apucat de treaba!arata foarte bine fursecurile si am si salvat reteta!pupik!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Gabriela,a fost foarte frumos,soare,apa calda,superb.Te pup si o zi frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. te cred ca sunt fragede ! de regula aluaturile cu untura sunt fragede!oricum tare bune trebuie sa fie!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate Ionela,intradevar sunt bune.Multumesc de vizita si te mai astept.o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc Primii pasi in bucatarie,sa-mi spui cum ti-au placut.Te pup si o zi buna!

    RăspundețiȘtergere