Translate

duminică, 15 august 2010

NEGRESA CU COCOS

Intr-o cratita se pune la topit 200 gr ciocolata cu 250 gr unt la foc mic,cand sunt topite luam cratita de pe foc si punem 200 gr zahar si 50 gr cacao,lasam sa se raceasca,in crema de ciocolata calduta adaugam 6 oua cate unul amestecand dupa fiecare, punem 5 linguri de lapte si omogenizam,la sfarsit adaugam 200 gr faina cu 1 praf de copt cernute,amestecam si turnam compozitiz in tava tapetata cu hartie de copt.Separat amestecam 100 gr cocos cu 50 gr zahar si 1 albus,din compozitia asta asezam cu lingurita din loc in loc cate una pe compozitia cu ciocolata si dam la cuptor cca 25-30 minute (faceti testul scobitorii).Rece se pudreaza cu zahar macinat sau se glazureaza cu ciocolata sau crema(dupa preferinta).

4 comentarii:

  1. Ce mai faci draguta?In primul rand vreau sa-ti multumesc din suflet ca ma cauti mereu cand vezi ca dispar in ceata si nu mai sant de gasit!Apreciez enorm de mult acest lucru si pentru asta nu am cuvinte sa-ti multumesc!Am avut musafiri toata saptamana la mine din alta tara si nu am avut timp nici sa respir,apai sa mai stau si la calc!Saptamana viitoare plec in Romania in vacanta!uraaaaaa!!!in sfarsit!Iar in al doilea rand,prajiturica ta arata super si nu-ti mai spun ca e preferata fiului meu!asa ca ti-am furat din ele!Te pup si i-ti doresc o zi minunata si linistita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ti-am trimis Surac,trebuie sa-ti ajunga,,,,

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela ma bucur ca esti bine si cum sa nu te caut ca esti favorita nr 1 din prietenele virtuale.Te pup si pofta la prajiturele!!!

    RăspundețiȘtergere