Translate

miercuri, 17 noiembrie 2010

FICATEI DE PUI CU SMANTANA SI USTUROI

500 gr ficat de pui
150 gr smantana
3 catei de usturoi
Ficatul se prajeste in ulei incins pe ambele parti,se codimenteaza cu sare si piper,se aseaza pe farfurie.
Smantana se amesteca cu usturoiul tocat si se aseaza peste ficatei

4 comentarii:

  1. Maria,mie imi place tare mult,sotul nu mananca ficat,asa ca fac foarte rar.

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuie sa fie bun daca-i cu usturoi,eu il prajesc pe cel de pui cu multa ceapa,dupa ce l-am lasat putin in lapte,sa-i iasa din amareala,te lingi pe degiti(degete),cum spun oltenii,te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cu ceapa sunt buni,dar asa sunt mai usor de digerat.Pupici!!

    RăspundețiȘtergere