Translate

luni, 28 mai 2012

DULCEATA DE CAPSUNI

1 kg fructe fara codite,spalate si scurse de apa
1 kg zahar





Se pun in cratita fructele , zaharul si se fierb cate 15 minute,se lasa la racit,apoi se fierb inca 15 minute,,,,si tot asa pana se leaga siropul.Dulceata fierbinte se pune in borcane dupa care le asezam in pat de paturi acoperite bine si lasate pana la racirea completa a borcanelor. Eu am facut din 3 kg fructe si 3 zahar.

4 comentarii:

  1. Este preferata mea dulceata de capsuni,zmeura,nu ma pot abtine sa nu ma servesc si eu cu o feliuta linga o cana cu lapte cald.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mirela si mie imi place tare mult,dar preferata mea este cea de fragute.

    RăspundețiȘtergere
  3. Grozava dulceata.Vreau si eu sa fac.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere