PRAJITURA CU CIOCOLATA
FOILE:
6 albusuri
250 gr zahar
CREMA:
6 galbenusuri
12 linguri de zahar
250 gr ciocolata amaruie(sau lapte)
2 linguri cacao
250 gr unt
Pentru foi se bat spuma tare albusele cu zahar si se coc doua foi.
Pentru crema frecam galbenusele cu zaharul si pune in baie de abur pana incepe sa se ingroasa,apoi adaugam ciocolata si cele 2 linguri de cacao si mai tinem pe abur pana se ingroasa bine,si rece se amesteca cu untul spumuit.
Pentru asamblare taiem cele doua blaturi in doua pe vertical sa ne iasa in total 4 foi care le umplem cu crema de ciocolata si ornam cu glazura si cocos(sau nuca).
Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks6 albusuri
250 gr zahar
CREMA:
6 galbenusuri
12 linguri de zahar
250 gr ciocolata amaruie(sau lapte)
2 linguri cacao
250 gr unt
Pentru foi se bat spuma tare albusele cu zahar si se coc doua foi.
Pentru crema frecam galbenusele cu zaharul si pune in baie de abur pana incepe sa se ingroasa,apoi adaugam ciocolata si cele 2 linguri de cacao si mai tinem pe abur pana se ingroasa bine,si rece se amesteca cu untul spumuit.
Pentru asamblare taiem cele doua blaturi in doua pe vertical sa ne iasa in total 4 foi care le umplem cu crema de ciocolata si ornam cu glazura si cocos(sau nuca).