Skip to main content

TOCANITA DE PUI CU SOS DE MAZARE SI GALUSTE

2 pulpe de pui intregi
300 gr mazare noua 
2 fire ceapa verde
2 fire usturoi verde
cateva fire de marar verde
3 linguri amidon
1 litru apa
50 ml ulei
vegeta,piper
Galuste:1 ou +faina cat cuprinde,un praf de sare.
 Se incalzeste uleiul,se pun pulpele taiate in doua(despartite),se rumenesc pe ambele parti,se adauga ceapa si usturoiul tocat,se calesc cateva secunde si se adauga apa,se acopera si se lasa la fiert pana sunt fierte pulpele(mai complectam cu apa daca scade prea tare cat sa fie acoperite toate ingredientele),apoi se adauga mazarea si se rup galustele cu lingurita,se mai lasa putin la fiert,pana se inmoaie mazarea ,se adauga mararul tocat si amidonul amestecat in putina apa,se codimenteaza,se mai da cateva clocote si este gata de servit.

Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks