Skip to main content

PASTE CU CONOPIDA

300 gr paste fierte
1 conopida(1,5 kg cruda)fiarta
4 bucati cremvusti
2 ciupercute
100 gr cascaval
3 castraveciori murati
sare,piper,boia
70 gr unt
Sos:
2 oua
300 gr smantana
1 lingurita vegeta
Se omogenizeaza bine.
Pt tapetat vasul:
2 linguri pesmet
2 linguri ulei







Intr-un vas termorezistent uns cu ulei si tapetat cu pasmet se aseaza pastele si conopida rupta bucatele,presaram sare si piper alb macinat,taiem castravetii rondele ,ai asezam deasupra iar peste taiem felii ciupercile si le asezam pe toata suprafata,peste ele turnam sosul iar din loc in loc infigem cate o bucatica de cremvusti crestat in partea de sus in patru(pentru a se desface ca o floricica la copt),razalim cascavalul si presaram boia pentru putina culoare.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks