Translate

marți, 13 aprilie 2010

CORNURI CU ZACUSCA SI CARNAT

Cum astazi a fost zi de facut paine,m-am gandit sa fac si niste cornuri si painici cu usturoi
 CORNURI
400 gr aluat de paine
1 borcan zacusca
200 gr carnat afumat
  Aluatul se imparte in 7 bucatele pe care le intindem sub forma de foaie rotunda pe care o umplem cu zacusca si carnat,apoi o rulam.Se mai lasa la dospit in tava cca 15-20 minute se ung cu ou se presara putina sare si se coc pana se rumenesc 15-20 minute.Sunt tare pufoase.
 Sunt bune si calde si reci.
Se servesc la micul dejun,sau se pot pune la pachet.

2 comentarii:

  1. WOWOW!!!ce pofta mi-ai facut de zacusca,si cornurile alea umplute!un deliciu.Te asteapta la mine pe blog citeva premii,te astept sa le ridici!pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Gabriela!Sunt tare bune si se pot umple cu ce vrem,eu am mai facut cu oua,masline,cascaval,etc.)

    RăspundețiȘtergere