Translate

joi, 29 iulie 2010

SALEURI

1 pachet aluat de foietaj
cascaval
1 ou pentru uns
sare,chimen,susan
 Se desface aluatul si se taie sub ce forma dorim,se unge cu ou si se presara sare si chimen sau susan,o tava am taiat patrate pe care am pus o felie de cascaval si le-am impaturat in doua,le-am uns cu ou,am presarat sare si susan.Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc pana se rumenesc.

10 comentarii:

  1. Mmm... ce pofta mi-ai facut!
    Parca sant cumparate.
    Pe curand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Te invit Daniela la o portie ca sigur nu sunt cumparate mai ales ca nu sunt egale ca forma cum sunt cele din comert.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata foarte bine,draga mea,am in frigider 2 pachete de aluat foietaj,poate sambata am sa fac si eu daca o fi mai racoare ca se moare de cald la noi!te pupic dulce si noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de invitatie.
    Au mai ramas?
    Pe curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Gabriela,spor la treaba.Pupici si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daniela,te astept cu cea mai mare placere,mai sunt ca abia ieri le-am facut si suntem doar 2 persoane in casa,nu mancam asa mult o data.Pupici si o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  7. Alaturi de un pahar cu bere sunt minunate......hihihi.
    Sfarsit de sapatamana placut!

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este Maria ,merg de minune si tocmai am bere in frigider.Te pup si o seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  9. vai ce bine arataaaaaaa yamy si ce dor mie sa fac si eu ..saluatri si pe curand Mirela

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc de apreciere Anca.Te pup si te astept cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere