Translate

sâmbătă, 11 septembrie 2010

NEGRESA CU NUCA

250 gr unt
200 gr ciocolata
200 gr faina
250 gr zahar
4 linguri cacao
1 cana nuci taiate marunt
3 linguri lapte(apa minerala)
1 praf de copt
3 oua
Topim untul cu ciocolata si laptele la foc mic,stingem focul si adaugam zaharul,amestecam pana se topeste,lasam sa se raceasca putin  iar calduta adaugam ouale pe rand,amestecand bine dupa fiecare,apoi adaugam faina ,praful de copt si cacaoa cernute,la sfarsit nucile,se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace pana trece testul scobitorii(25-30 minut).Se lasa la racit si se glazureaza,pudreaza cu zahar,ciocolata toapita,sau simpla )

8 comentarii:

  1. Frumos mai arata........iar cu nuca este un deliciu.
    O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Maria.O duminica frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine arata..o sa fac si eu neaparat...am adus de acasa nuci asa ca tre sa ma pun pe treaba

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Naty de aprecieri si de vizita,te mai astept in bucataria mea.Pupici si o seara palcuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu fac negresa asta ,pt.tot ce faci vreau sa-ti alegi un premiu de la mine de pe blog din cele pe care le-am dat lui Mihi si lui Surac,pt.ca-l meriti pe deplin,imi place tot ce realizezi cu manutele tale harnice,pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Doinitza,am sa vin negresit dupa premiu.Pupici!!

    RăspundețiȘtergere