Translate

marți, 16 noiembrie 2010

HAIOSE CU NUCA SI GEM DE CAISE

450gr aluat foietaj
Umplutura:150 gr nuca macinata,100 gr zahar pudra,4-5 linguri gem de caise,1 lingura cacao,seamesteca bine.

aluatul se taie patratele ,pe fiecare punem cate 1 lingurita de umplutura impaturam in colt ,asezam fiecare bucata in tava si coacem pana se umfla si devin aurii,calde se dau prin zahar pudra.

2 comentarii:

  1. mor dupa ele sunt preferatele mele,opresc osanza de la porc atunci cand il tai si aluatul il fac eu nu-l cumpar sunt tare bune,pacat ca ingrasa,as face in fiecare zi,de sarbatori fac cu branza sarate ,cu rahat dulci si cu fineti

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Doinitza tin sa te anunt ca 35 de ani am tot tinut cura de slabire si tot infometata am fost,,,,,si tot nu am fost iubita,,,,asa ca acum nu mai tin nici o cura,intradevar m-am ingrasat dar vreu sa-ti spun ca sunt iubita si respectata asa ca... ce daca ingrasa,,,,, "putin"ca nu fac exces.
    '

    RăspundețiȘtergere