Translate

sâmbătă, 19 februarie 2011

CORNURI CU CASCAVAL SI MORTADELA(SUNCA CU MASLINE)

Aluat:
350 faina
180 ml lapte caldut
2-3 linguri smanatana
50 gr unt moale
1 ou
1 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
Se framata un aluat care se lasa la dospit 35 minute.
Umplutura:
3 felii mortadela taiata bucatele (impartiti in 8 bucati)
feliute de cascaval(cca 150 gr)
putin ketchup
Pt decor:
1 ou
sare de mare




Se intinde aluatul in forma de cerc se taie in 8 bucati pe care se aseaza mortadela,cascavalul si ketchup-ul,rulam si asezam in tava tapetata cu hartie de copt,mai lasam 20-30 minute la loc caldut,ungem cu ou si presaram sare de mare.Se coace la foc potrivit 10-12 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu