Translate

marți, 20 noiembrie 2012

TOCHITURA DE VITA CU CIUPERCI

1 kg carne de vita taiata cubulete si bine fiarta(eu o fierb in oala sub presiune)cu foi de dafin si piper.
0,5 kg ciuperci taiate cubulete
3 cepe tocate fin(eu am tocat in robot)
4 catei de usturoi dati prin presa
2 cuburi de vita
sare,piper,cimbru,boia,3 linguri ulei



Ceapa se caleste in ulei,adaugam ciupercile si lasam sa fiarba pana se inmoaie,adaugam carnea(gata fiarta),punem si codimentele s,lasam sa dea cateva clocote pana scade lichidul,iar la sfarsit adaugam usturoiul,mai lasam un clocot si gata.Servim cu mamaliga,piure de cartofi,orez si muraturi.

8 comentarii:

  1. hmmm..merge acum ca mi-e fomica :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee geniala. Carnea de vita, facuta in asa fel e prefereta lui sotu.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte buna tocanita de vita,e porintre felurile mele preferate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vin si eu in vizita,imi place la nebunie,carnita de vita.

    RăspundețiȘtergere
  5. O portie si eu vreau:).like like like

    RăspundețiȘtergere
  6. Noroc ca tocmai am mancat altfel mi se facea foame! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Tochitura nu refuz niciodata, mai ales ca arata asa de binee!!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere