Skip to main content

BRIOSE CU ZACUSCA SI SALAM USCAT

Aluat: 550-600 gr faina cernuta(eu cern faina de 2-3 ori) 250 ml lapte caldut 100 ml ulei 50 gr untura moale 35 gr drojdie proaspata 2 oua 1 lingurita zahar 1 lingura sare Umplutur…

MELCI CU USTUROI SI BOIA

Aluat: 500-550 gr faina 300 ml lapte 100 ml ulei 30 gr drojdie proaspata 1 lingurita zahar 1 lingura sare 1 ou Umplutura: 1 caciulie usturoi 1/2 lingurita sare 50 ml ulei 1 l…

FURSECURI RUSTICE

Zilele trecute am vazut la Yvonne(miculinbucatarie.blogspot.com)niste fursecuri americane care mi-au tras cu ochiul,,,,,,ei si dat faptul ca suntem Romani,,,,,unii(ca sotul este ungur),le-am adaptat…

TARTA CU CAPSUNI SI CREMA DE SAMPANIE

Aluat: 200 faina 50 gr unt 50 gr untura 100 gr zahar 1 galbenus un praf de sare Se amesteca toate,se tapeteaza  forma de copt cu aluatul obtinut,si se da la rece. Crema: 150 ml sam…

PUI,CARNATI SI CARTOFI LA CUPTOR

2 pulpe de pui 2 carnati de casa 5 cartofi curatati de coja si taiati acordeon Se unge tava cu ulei,se aseaza pulpele,carnatii si cartofii,se stropesc cu ulei,se codimenteaza cu piper,sare de …

OUA UMPLUTE CU PATEU IN SOS CU MARAR

5oua fierte tari curatate de coaja 100 gr pate de porc 2 catei de usturoi piper alb,sare Sos: 200 gr smantana maioneza din 1 ou 2 lingurite marar verde tocat sare,piper alb Se omog…

ZACUSCA CU FASOLE USCATA

1 kg ceapa macinata 5 kg gogosar macinat 1 kg fasole boabe fiarta si bine strecurata 1 litru ulei sare,piper,boia dulce(iute) Se fierbe ceapa cu gogosarul in ulei,la sfarsit adaugam fasole…

ZACUSCA DE LEGUME II

1 kg ceapa macinat 4 kg gogosar macinat 3 kg ardei galben macinat 10 kg vinete coapte si macinate 1 litru ulei 1 conservant sare,piper,foi dafin Toate se pun la fiert in ulei (cca 1h…

ARDEI IUTI MURATI

Ardei,sare,otet Se aseaza ardeii in borcan,turnam otet paste ei,punem o lingura sare la borcan de 800 gr,punem capacul si asezam borcanul pe raftul din camara.Simplu si gustos.

https://bucatariamirelei.blogspot.com/

Welcome to Bucatariamirelei

Now ()