Translate

sâmbătă, 22 mai 2010

ARDEI UMPLUT

6 bucati ardei medii
300 gr carne tocata
1 ceapa mare
1/2 cana orez fiert
30 ml ulei
sare,piper,boia
 Ceapa se taie marunt,se caleste in ulei si se amesteca cu carnea,orezul,se codimenteaza,se umple ardeii curatati de seminte si se fierb in 500 ml bulion codimentat cu 2 catei de usturoi tocati si frunze de telina,sare si piper(eu i-am pus in cuptor).

4 comentarii:

  1. Un plat bien savoureux.
    Tu as oublié les poivrons dans les ingrédients.
    A bientôt.
    Bon weekend.

    RăspundețiȘtergere
  2. Autrement dit,des excuses.
    Merci pour avertissement.
    Bon weekend.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai si nu pui apa deloc?numai suc de rosii si atat?sincera sa fiu n-am mai mancat pana acum ardei facuti in modul asta,dar mai facut tare curioasa.Sa stii ca am sa incerc si eu,sa vad cum sant.te pup si o duminica placuta i-ti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela draga,eu nu am pus apa deloc pentru ca era sucul de rosii destul de lichid,iar cand a scazut a devenit ca un sos,pun apa doar atunci cand fac cu pasta de rosii sa o subtiez putin.Noua ne plac in sos foarte mult,sa-mi spui cum ti-au iesit.Duminica placuta si tie.Te pup!

    RăspundețiȘtergere