Translate

duminică, 30 mai 2010

SOS DE DOVLEAC CU CARTOFI NOI SI SNITEL

Sos:
1 dovlecel potrivit de mare
1 ceapa
3 linguri ulei
4 linguri faina
1 iaurt mic
4 linguri lapte
sare,piper,vegeta
cateva fire de marar verde
 Ceapa se caleste cateva minute in ulei,se adauga dovlecelul dat pe razatoarea mare,se acopera cu apa si se fierbe cca 10-15 minute,separat amestecam faina cu iaurtul si laptele pana devine o crema.In preparatul cu dovleac complectam cu apa cca 1/2 de litru adaugam mararul tocat si sosul cu faina , codimentam si lasam sa dea cateva clocote.Se serveste ca si garnitura.Eu am servit cu cartofi noi prajiti si snitele de porc.

4 comentarii:

  1. Pare un fel de tocanita de dovleac alba, arata foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Kadia,cam asa ceva,in genul unei tocanite.O seara frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte buna mancarea de dovlecel.Am facut si eu saptamana trecuta.Facem cam la fel.
    O saptamana frumoasa iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  4. O saptamana frumoasa si tie draga Yvonne.Te pup!

    RăspundețiȘtergere