Translate

sâmbătă, 27 noiembrie 2010

CIORBA DE VARZA MURATA



Ingrediente ciorba:
1/2 capatana varza murata taiata marunt
1 morcov taiat cubulete
1 pastarnac taiat cubulete
1 ceapa taiata marunt
1 cartof taiat cubulete
1 ardei iute intreg
300 gr costita taiata cubulete
sare,piper,vegeta,2 foi de dafin
1 lingura cimbru uscat
Rantas:
5 catei usturoi
2 linguri faina
4 linguri ulei
1 lingurita boia de ardei dulce
Usturoiul se piseaza marunt,se caleste cateva secunde in ulei.adaugam faina,mai calim putin ,stingem focul si adaugam boaiua,omogenizam bine.
Se pun la fiert acoperite cu apa si se lasa pana se inmoaie(eu le-am fiert in oala sub presiune,dar daca se fierb in oala normala codimentati la sfarsit si mai adaugati apa intre timp),apoi turnam rantasul,mai dam un clocot si putem servi.

6 comentarii:

  1. Nu am mancat niciodata dar am auzit ca s-ar face.
    Odata am sa incerc si eu.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Este foarte buna,noua ne place,,,,,incearca cu incredere,,,,pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  3. asta da,mananc cate 2 portii,preferata mea,cand taiem porcul,tot din varza murata dar la borcan,fac asa calita cu carne,asta-i traditia,pe langa celelalte bunatati

    RăspundețiȘtergere
  4. asa se face si la noi la taiatul porcului,,,,numai bunatati,pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta, ciorba asta trebuie sa fac!
    Ce bine arata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Juci,ma bucur ca-ti place,,,,,sper sa fie pe gustul vostru,pupici!!

    RăspundețiȘtergere