Translate

marți, 23 noiembrie 2010

LANGOSI CU BRANZA DE BURDUF

400 gr faina
170 ml lapte caldut
20 gr drojdie proaspata
1 lingurita zahar
1/2 lingurita sare
50 ml ulei
2 galbenusuri

Umplutura:350 gr branza de burduf,3 linguri smantana si 2 linguri marar tocat.
Se amesteca toate ingredientele si se lasa aluatul la dospit 1 h.Dupa care se imparte in 8 parti egale ,se fac mici cocoloase care se intind in forma de cerc,se pune cate o lingura de branza si se impatura in doua,se apasa marginile si se prajesc in baie de ulei.

5 comentarii:

  1. Kadia ia cu incredere unu,sper sa-ti placa...

    RăspundețiȘtergere
  2. Le-am facut si eu, sunt absolut delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  3. Kdia,ma bucur din suflet ca ti-au placut,vin numaidecat sa-i vad,pupici si pofta buna la ei!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Super gustoase si usor de facut!!!!

    RăspundețiȘtergere