Translate

sâmbătă, 19 februarie 2011

BRANZOICI CU VISINE





Aluat:
350 gr faina
20 gr drojdie proaspata
1 plic praf de budinca de vanilie
50 gr zahar pudra
250 ml lapte caldut
un praf de sare
1 galbenus
100 ml ulei
razatura de portocala
Din toate ingredientele se framanta aluatul care se lasa la dospit 30 minute.
Umplutura
500 gr branza dulce de vaca
100 gr zahar
1 ou
esenta de vanilie,rom,,sau ce va place
3 linguri gris
Visine(eu am avut congelate)
Se intinde aluatul in foaie dreptunghiulara.se taie patrate pe care asezam 1 lingura branza,visinele,ridicam colturile la fiecare patrat si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,ungem cu ou si lasam la dospit 20-30 minute dupa care coacem la foc potrivit cca 20 minute.
Se omogenizeaza.

2 comentarii:

  1. Ma enervezi la ora asta ... visine am de la mama de acasa, dar brinza de unde sa iau ? ca elvetienii tin vacine ascunse, nu gasesc eu brinza adevarata, doar din aia din care au scos intii grasimile, deh, au grija de silueta mea... Offf, gata m-am descarcat in casuta ta...
    Pupici si week-end placut... a, nu plec fara sa iau si o brinzoaica...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daniela,imi pare tare rau pentru tine,,,dar de ce nu faci tu branzica,,,,eu mi-o prepar in casa,,,ca de la magazinnnn,,,,nu stiu ce cumpar,,,,,pupppp!!!si o seara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere