BRANZOICI CU VISINE
Aluat:
350 gr faina
20 gr drojdie proaspata
1 plic praf de budinca de vanilie
50 gr zahar pudra
250 ml lapte caldut
un praf de sare
1 galbenus
100 ml ulei
razatura de portocala
Din toate ingredientele se framanta aluatul care se lasa la dospit 30 minute.
Umplutura
500 gr branza dulce de vaca
100 gr zahar
1 ou
esenta de vanilie,rom,,sau ce va place
3 linguri gris
Visine(eu am avut congelate)
Se intinde aluatul in foaie dreptunghiulara.se taie patrate pe care asezam 1 lingura branza,visinele,ridicam colturile la fiecare patrat si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt,ungem cu ou si lasam la dospit 20-30 minute dupa care coacem la foc potrivit cca 20 minute.
Se omogenizeaza.Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks