Translate

marți, 8 martie 2011

CIULAMA DE CIUPERCI CU CARNE DE PORC

1 ceapa mare
50 ml ulei
400 gr carne de porc taiata cubulete(eu am avut muschiulet)
500 gr ciuperci
sare,piper,boia
Sos:
300 gr smantana
2-3 linguri lapte
4-5 linguri faina(eu am pu 3 linguri amidon si 2 linguri faina)
1 lingura vegeta
Se omogenizeaza bine.
Ceapa se caleste putin apoi se adauga bucatile de carne,se prajesc pana devin aurii,se adauga ciupercile taiate felii si se lasa sa fiarba la foc mic,se maia adauga apa pana este carnea fiarta(eu am adaugat apa in asa fel incat la sfarsit sa ramana cca 700 ml zeama)la sfarsit adaugam codimentele si  sosul,mai dam cateva clocote si se poate servi alaturi de mamaliga , piure de cartofi,orez si muraturi.

8 comentarii:

  1. Foarte buna.La multi ani si o zi frumoasa sa ai.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ciulamaua, ador ciupercile!
    Pupici si "La multi ani!" de 8 Martie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm...,tare,tare apetisant arata ciulamaua cu ciuperci...!

    La multi ani si un 8 marie fericit! pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmm, mi-ai facut pofta de ciulama cu ciupercute...
    Mirelus, iti doresc sa ai parte de-o primavara minunata si de un 8 Martie plin de iubire !
    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc Yvonne,un 8 Martie fericot si tie!!pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. danutza,multumesc din suflet,un 8 Martie fericit si tie!!!pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Violette,a fost si tare gustoasa,,,,multumesc de urare,si un 8 Martie ferit si tie!!pupp!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Daniela,,,,o primavara frumoasa si tie si un 8 Martie plin de flori si iubire!!pupp!!

    RăspundețiȘtergere