Skip to main content

RULADA CU CIOCOLATA SI NESS

Blat:
3 oua
2 linguri apa rece
6 linguri zahar
5 linguri faina
2 lingurite ness(dizolvat in 1 lingura apa fiarta)
1 lingurita praf de copt
3 linguri ulei
1 budinca de ciocolata
Albusele se bar spuma tare cu zaharul si apa,se adauga galbenusele,uleiul si nessul racit,iar la sfarsit budinca+faina+praful de copt cernute,se omogenizeaza si se toarn aintr-o tava mare tapetata cu hartie de copt si se coace 15-20 minute la foc potrivit,imediat scos din cuptor se ruleaza si se lasa la racit.
Crema:
200 gr unt
1 cutie de 400 gr finetti
5 linguri zahar pudra
 2 linguri esenta de ciocolata
Glazura:
100 ciocolata topita cu 50 gr unt.





Se omogenizeaza untul moale cu zaharul pudra si se mixeaza pana se topeste apoi se adauga finetti,se omogenizeaza si se adauga esenta de ciocolata.Rulada racita se desface si se umple cu grija cu crema ,se ruleaza la loc si se glazureaza cu ciocolata topita cu unt,eu deasupra am facut un joc de crema(optional)Did you find this page useful? you can bookmark this page to your timeline for reference later! Thanks